Nacionalni park Sutjeska

O IZLETU

Vrijeme provedeno u prirodi je neprocjenjivo. Ništa vas tako ne može napuniti energijom i okrijepiti kao jedan dan proveden u netaknutoj prirodi gdje možete udisati punim plućima i razbistriti misli daleko od gradske vreve.

13987634680907_sutjeska8.jpg

Nacionalni park Sutjesak i njegove prirodne ljepote su pravo mjesto za Vas. Tamo je priroda pokazala svoj puni sjaj i darovala čovjeku sebe na dar.

Naša agencija vam organizuje nezaboravne jednodnevne izlete i omogućava uživanje u ovim prirodnim ljepotama.

zelengora.jpg

sutjeska_jezero_donje_bare.jpg

Vaše vrijeme možete ispuniti obilaskom jezera Donje Bare koje se nalazi na 1500m nadmorske visine gdje možete uživati u šetnji oko jezera, prelijepom stazom do vidikovca Borići iznad kanjona Sutjeske, a nije daleko ni jezero Gornje Bare.

ok-fest-1-2-3-jul-tjentiste-np-sutjeska-2398-76073.jpg

Sigurno najvrijedniji biser u nizu prirodnog blaga nacionalnog parka Sutjeska jeste strogo zaštićeni rezervat prašuma Perućica. Pogled sa vidikovca Dragaš Sedlo na Perućici i vodopad Skakavac, koji se u srcu prašume spušta sa visine od preko 70m ispunjava čovjeka zadovoljstvom što je taj mali dio iskonske prirode tu pred njegovim očima, sačuvan za sadašnje i buduće generacije.

Panorama

Перучица_2

I naravno nezaobilazan je uspon na planinu Maglić (najviši vrh Bosne I Hercegovine). Maglić je obrastao bukovom i crnogoričnom šumom, sve padine su bogate vodom i brojnim izvorima.

Minimalan broj učesnika za organizovanje ovih izlet aje 5 osoba.

Izleti se realizuju u prisustvu iskusnih vodiča nacionalnog parka Sutjeska.

U aranžman je uključen transport do odabrane lokacije u okviru nacionalnog parka, kafa ili čaj i ručak i lunch paket.

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close