GRAD SUNCA

Trebinjski Akva park, jedini u BiH prostire na 79.000 kvadratnih metara.

Kompleks sadrži šest bazena, 13 tobogana od čega su dva adrenalinska (visine 24 m, dužine 200 m), splesh safari, Dino park, tri ugostiteljska objekta, apartmane, prodavnice, ambulantu.

Posebno se vodi računa o higijeni i bezbjednosti kupača. Na svakom toboganu stoji redar sa pravilima koja treba ispoštovati zarad vlastite sigurnosti. Tu su spasioci, higijeničarke…

Svi ugostiteljski objekti osim ugodne hladovine uz pogled na vodene atrakcije i svih vrsta osvježavajućih napitaka nude i meni sa “brzom hranom” po vrlo pristupačnim cijenama.

U Dječjem parku smješten je Dino park (replike dinosaurusa u prirodnoj veličini), igraonice, „Splesh safari“….

Investicija je do sada koštala više od 20 miliona maraka, a prva faza završena je za nepune dvije godine.

Akva park dnevno može primiti do 2.700 posjetilaca.


VAROŠ ČARŠIJA – MAJ 2018.

Nakon završene prve faze izgradnje Grada Sunca, nastavlja se rađanje još jednog dijela kompleksa koji zasigurno nece ostaviti nikoga ravnodušnim. U pitanju je Varoš čaršija, jedinstven koncept grada u gradu sa 160 apartmana i nekoliko restorana sa različitom
gastro ponudom. Arhitektura i sadržaji Varoš čaršije imaće obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima.

Varoš čaršija će obilovati luksuznim objektima rađenim od najkvalitetnijih materijala. Propratni sadržaji omogućiće uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir. Velike zelene površine i staze za šetnju svakako ce upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca.

U centralnom dijelu Varoš caršije nalaziće se vještačko jezero i koloseum.
Raznolika ponuda ovog dijela kompleksa čini nerazdvojivi dio cijelokupne turističko – ugostiteljske ponude Grada Sunca.

 

 

SPORTSKI TERENI – MAJ 2018.

Trebinje je grad sa 300 sunčanih dana u godini i mediteranskom klimom i kao takvo savršeno je mjesto za pripreme sportista. U okviru Grada Sunca sazidano je više sadržaja sa zadatkom da svim svojim korisnicima ponudi jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom kulturom.
Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen školi plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski teren, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine  1200m² i sportska hala za borilačke sportove. Prednost sportskih terena i priprema u Gradu Sunca jeste i činjenica da se u istom kopleksu nalazi i wellness centar Galija koji, pored ostalog, nudi kompletan program rehabilitacije, predvođen stručnjacima iz svijeta medicine.
Pored smještajnog kapaciteta u ostalim objektima Grada Sunca (apartmani u Varoš čaršiji i sobe u hotelu SL Panorama) ovaj centar posjeduje 15 apartmana posebno prilagođenih smještaju sportista na pripremama i u izgradnji je još 24 apartmana iste namjene.

E986F482-89AC-47F5-9C69-F943D899B56C-690x388

WELLNESS GALIJA – MAJ 2018.

Galija – objekat u obliku broda predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje otvara svoju “palubu” u maju 2018. godine.
U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.
Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom). Tu su i različite vrste masaža i dio za
ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum).
Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati mogućnost ishrane uz meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvataće samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

image222

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close